Цибулевий мармелад

Все буде смачно

4fdb75e3f276cda40a9b6093e4923dfc

ріпчаста цибуля (біла) – 1 кг

біле сухе вино – 500 мл

олія – 80 мл

розмарин (свіжий) – 5 гілочок

чебрець (свіжий) – 5 гілочок

лавровий лист – 4 шт.

перець горошком – 4 шт.

цукор – 250 г

сіль – 20 г

Білу салатну цибулю поріжте півкільцями завтовшки 5 мм. У пательню з високими бортами налийте олію та одразу викладіть порізану цибулю. Починайте тушкувати і влийте біле сухе вино, додайте цукор та сіль, перемішайте.

Покладіть на марлю гілочки свіжого розмарину та чебрецю, лавровий лист та перець горошком. Зав‘яжіть у вузол. Марлю із спеціями покладіть до цибулі та тушкуйте на повільному вогні впродовж 1 години. Готовий цибулевий мармелад перекладіть у піалу.