Мариновані цибулеві перлини

Все буде смачно

marinovannіj-zhemchuzhnij-luk-3

ріпчаста цибуля (дрібна) – 1 кг

олія – 40 мл

сіль – 45 г

цукор – 20 г

лавровий лист – 2 шт.

гвоздика – 2 шт.

перець духмяний горошком – 6 шт.

перець чилі – 2 шт.

оцет (9 %) – 40 мл

В стерильні банки покладіть перець чилі, лавровий лист, гвоздику та духмяний перець. Розкладіть очищену цибулю й залийте окропом. Накрийте кришками і залиште на 10 хвилин.

Для розсолу – воду з цибулі злийте в сотейник, додайте сіль, цукор, олію та оцет. Доведіть до кипіння і зніміть з вогню.

Банки з цибулею залийте розсолом і закрийте кришками. Накрийте пледом і залиште остигати.