PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Сирні рулетики у беконі

Все буде смачно

7cb178

білий хліб (тостовий) – 200 г

твердий сир «гауда»  – 200 г

бекон (смужки) – 100 г

олія – 20 мл

Наріжте сир слайсами. З хліба зріжте скоринку, підсмажте на пательні з олією до золотавості з одного боку. Переверніть хліб, покладіть зверху нарізаний сир. Смажте, поки низ хліба не підрум‘яниться, а сир не розплавиться.

Загорніть сирні сендвічі у рулетики сиром назовні. Оберніть їх беконом, підсмажте до рум‘яності бекону.