PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Курка на пиві

Все буде смачно

Курица-в-аэрогриле-на-пиве

курка – 1,5 кг

пиво (світле) – 1 л

булгур – 200 г

розмарин – 2 г

чебрець – 2 г

лавровий лист – 2 шт.

паприка мелена – 6 г

сушений часник – 3 г

чорний мелений перець – 2 г

сіль – 30 г

Змішайте світле пиво, чорний мелений перець,  мелену паприку, сушений часник та сіль. Покладіть курку у щільний пакет та залийте маринадом. Залиште за кімнатної температури на 1 год.

У літрову банку налийте пивний маринад та воду. Додайте мелений чебрець, розмарин та лаврове листя. Насипте булгур.

У центр дека поставте банку, на неї насадіть курку. На дно дека вилийте залишок маринаду. Відправте курку у холодну духовку та увімкніть температуру 200°C. Запікайте 1,5 години.

Готову курку разом із банкою переверніть так, щоб булгур із банки висипався всередину курки. Прикрасьте страву зеленню.