PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Желе з пива

Все буде смачно

beer jelly

світле пиво – 1,5 л

цукор – 158 г

корінь імбиру – 40 г

желатин швидкорозчинний – 75 г

вода – 250 мл

Доведіть пиво до кипіння, додайте слайси імбиру та цукор, проваріть до розчинення цукру. Зніміть з вогню та остудіть.

До охолодженої рідини додайте набряклий у воді желатин. Перемішайте та розлийте у пивні бокали так, щоб до країв залишалося 4 см. Поставте бокали у холодильник на 1 годину.

Пиво із желатином, що залишилося, збийте міксером на пишну піну. Викладіть піну на застигле пивне желе та відправте у холодильник ще на 3 години.