PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Пивна піца

Все буде смачно

pizza-beer

світле пиво – 280 мл

темне пиво – 100 мл

борошно – 400 г

куряче філе – 100 г

бекон – 80 г

помідори – 300 г (3 шт.)

шампіньйони – 60 г

сир твердий – 150 г

перець чилі – 5 г

петрушка – 5 гілочок

цукор – 2 г

орегано – 3 г

сіль – 15 г

олія – 80 мл

Змішайте борошно із цукром та сіллю, поступово влийте пиво з олією. Замісіть тісто у пружну кулю, накрите рушником та залиште на 30 хв.

Приготуйте соус. Викладіть у чашу подрібнювача нарізані скибочками помідори без шкірки (2 шт.), кубики перцю чилі, сіль та мелений орегано. Подрібніть до однорідної маси.

Готове тісто розкачайте у пласт діаметром 30 см, змастіть соусом. Зверху викладіть слайси курки, тушкованої у темному пиві. Між шматочками курки викладіть смужки обсмаженого бекону, зверху розкладіть слайси свіжих шампіньйонів. Поверх грибів – викладіть кільця помідорів.

Борти піци змастіть олією. Присипте піцу твердим сиром та запікайте у духовці протягом 15 хвилин за температури 180 °C. Готову піцу посипте подрібненою петрушкою.