Печиво на пиві

Все буде смачно

k-526-00

пиво – 60 мл

борошно – 240 г

вершкове масло – 125 г

цукор – 100 г

В зіп-пакет насипте борошно, додайте натерте холодне вершкове масло і перемішайте до утворення крихти. Додайте пиво та цукор. Перемішайте до однорідності. Залиште тісто в холодильнику на 1 год.

Охолоджене тісто скачайте в ковбаску і розділіть на 6 частин. Кожну частину скачайте спочатку в кульку, потім в джгутик. Сформуйте кренделики: викладіть джгутики у формі підкови і схрестить кінці.

Покладіть на деко з пергаментом. Змастіть водою, притрусіть цукром. Випікайте в розігрітій до 180°C духовці 20 хв.