PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Картопля, запечена у пиві

Все буде смачно

kartofel_zapechennii_v_pive-80592

картопля – 700 г

пиво (світле) – 500 мл

олія – 60 мл

часник – 3 зубчики

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 2 г

мелена паприка – 3 г 

Картоплю наріжте брусочками, залийте світлим пивом та вимочуйте під харчовою плівкою впродовж 30 хв. Потім злийте пиво, приправте брусочки картоплі сіллю, чорним меленим перцем та меленою паприкою.

Вичавіть до картоплі 3 зубчики часнику та додайте олію. Перемішайте. Викладіть брусочки картоплі на деко з пергаментом та запікайте впродовж  40 хвилин у духовці, розігрітій до 180 °C.