Юлія Бортнік приготувала вдома страви з печінки (ФОТО)

Все буде смачно

Телеведуча Юлія Бортнік прийшла до студії кулінарного проекту «Все буде смачно!», щоб навчитися готувати 10 страв зі свинячої печінки. Наприклад, Ігор Місевич поділився з нею рецептом ось такого приголомшливого печінкового торта з яблучно-журавлинним конфітюром:

20160815_13405922

Вже вдома Юлія Бортнік вирішила повторити вивчені страви – і ось що у неї вийшло:

image-0-02-01-90db95c6a6b7f6d2255abfca39b8fbed055d4363e0eee345c76a8378f5777f7e-V image-0-02-01-92ccaac7b941cfb141c53e66a7ce0e70f2101b02e897260642e4e0100638bb7e-V image-0-02-01-c4dc3b424a3e8281587d40cd882c3dd5f4a9b05be81ac2993bbb343cb9a09e98-V image-0-02-01-e989948df1e1e0be3ae9a9bd6c76317aa11b73ba2d015cecc91d0bafdc44e037-V