PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Терин з печінки та гарбуза

Все буде смачно

печінка – 500 г

желатин – 20 г

вода – 60 мл

коньяк – 20 мл

гарбуз – 1 кг

олія – 40 мл

сіль – 10 г

сухий розмарин – 3 г

сухий мелений часник – 3 г

чорний мелений перець – 3 г 

Замочіть желатин у воді. Гарбуз наріжте на шматки, викладіть на деко, присипте сіллю, розмарином та часником. Випікайте 25 хвилин за температури 180°C.

Половину печеного гарбуза перебийте на пюре з коньяком, сіллю та перцем. Розтопіть на паровій бані желатин з 1 ст. л. гарбузового пюре. Потім перекладіть у желатин решту пюре.

Печінку наріжте слайсами та обсмажте на пательні. Викладіть у форму, чергуючи зі шматочками запеченого гарбуза. Залийте половиною гарбузового пюре.

Зверху викладіть ще один шар печінки та гарбуза у шаховому порядку, залийте рештою пюре. Накрийте терин харчовою плівкою та охолодіть впродовж 4 годин.