Печінковий кекс з сирною начинкою

Все буде смачно

pechen5

печінка – 500 г

цибуля ріпчаста – 1 шт.

чорний мелений перець – 4 г

сіль – 8 г

яйця – 4 шт. 

манна крупа – 80 г 

твердий сир – 100 г 

олія – 5 мл

рис – 100 г

Промийте та відваріть рис. Наріжте печінку та цибулю на великі шматки. Пропустіть через м’ясорубку з дрібною решіткою. Додайте до печінкового фаршу – яйця, манку, сіль, перець та половину відвареного рису.

До іншої половини рису додайте яйце, натертий сир, сіль та перець. Перемішайте.

У форму перекладіть половину фаршу. Зверху викладіть сирно-рисову начинку, а на неї – решту фаршу. Запікайте 30 хвилин за температури 180°C.