Печінкові купати з рисом

Все буде смачно

pechen7

рис – 120 г

печінка – 500 г

капуста – 300 г

цибуля ріпчаста – 1 шт.

олія – 40 мл

жирова сітка – 500 г

сметана (20%) – 100 мл

томатна паста – 30 г

оцет (6%) – 20 мл

вода – 200 мл

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 3 г

кмин – 2 г 

Жирову сітку замочіть у воді з оцтом, потім промийте, обсушіть та наріжте на прямокутники 30 х 10 см.

Промийте та відваріть рис до напівготовності. Наріжте печінку. Подрібніть і обсмажте цибулю. Нашаткуйте капусту. Змішайте печінку з рисом, капустою та обсмаженою цибулею. Додайте сіль, перець та кмин.

Загорніть начинку у жирову сітку. Обсмажте купати по 3 хвилини з кожного боку. Потім залийте їх сумішшю сметани, томатної пасти та води і протушкуйте впродовж 15 хвилин.