Печінка, запечена з яблуком та грушею

Все буде смачно

печінка свиняча – 450 г

молоко (2,5%) – 200 мл

лавровий лист – 1 шт.

чебрець – 1 гілочка

яблуко – 1 шт.

груша – 1 шт.

чорний мелений перець – 3 г

сіль – 5 г

Закип‘ятіть молоко з лавровим листом, сіллю, перцем та чебрецем. Остудіть. Потім перелийте молоко у пакет, покладіть печінку і витримайте її впродовж години в холодильнику.

Почистіть і наріжте слайсами яблуко та грушу. Викладіть половину фруктових шматочків на фольгу. Поверх покладіть замариновану у молоці зі спеціями печінку, а на неї решту фруктів.

Загорніть печінку у фольгу і випікайте у духовці 1,5 години за температури 120°C.