Смажене молоко

Все буде смачно

молоко – 500 мл

вершкове масло – 150 г

борошно – 400 г

цукор – 150 г

яйця – 3 шт.

панірувальні сухарі – 250 г

олія – 320 мл

кориця – 5 г

лимон – 1 шт.

Розтопіть у сотейнику вершкове масло. Додайте до нього борошно, увесь час помішуючи. Потім додайте цукор і продовжуйте вимішувати. Влийте молоко і покладіть шкірку від лимона. Доведіть суміш до кипіння.

Відділіть жовтки від білків. З готового крему дістаньте шкірку лимона. Додайте у крем жовтки, вимішуючи його.

Форму змастіть олією і присипте панірувальними сухарями. Вилийте готовий крем. Поставте у морозильну камеру на 3 години.

Заморожений крем наріжте шматочками. Окремо збийте білки. Обкатайте кожен шматочок крему у борошні, потім у збитому білку і в сухарях. Обсмажте на розігрітій сковороді з олією по 3 хвилини з кожного боку.