Молочний суп

Все буде смачно

молоко (3,2%) – 500 мл

вершкове масло – 25 г

цибуля – 1 шт.

картопля – 300 г

бекон – 150 г

мускатний горіх – 3 г

лавровий лист – 1 шт.

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 3 г

Розтопіть у сотейнику вершкове масло. Додайте нарізану цибулю. Обсмажте 2 хвилини. Додайте нарізану дрібними кубиками картоплю, залийте окріп, покладіть сіль, перець, мускатний горіх і лавровий лист. Варіть протягом 20 хвилин.

Налийте у сотейник з картоплею молоко. Дайте йому закипіти. Потім перетріть масу занурювальним блендером в крем.

Бекон наріжте соломкою. Викладіть його на деко з пергаментом. Запікайте у духовці при 170°C протягом 10 хвилин. Подавайте суп із беконом і сухариками.