PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Молочний сир

Все буде смачно

231

молоко (3,2%) – 1 л

кефір (3,2%) – 1 л

яйця – 6 шт.

часник – 1 зубчик

кінза – 3 гілочки

петрушка – 3 гілочки

зелена цибуля – 3 стебла

кмин – 2 г

червоний мелений перець – 2 г

сіль – 45 г 

Змішайте у каструлі  молоко та кефір, поставте на вогонь. Змішайте яйця з сіллю та влийте тоненькою цівкою у гарячу молочно-кефірну суміш. Варіть, помішуючи, поки не відділиться сироватка. Зніміть з вогню.

Додайте подрібнену кінзу, зелену цибулю та петрушку. Також покладіть кмин, червоний мелений перець та вичавіть зубчик часнику. Перемішайте.

Викладіть суміш на друшлаг з марлею, зверху покладіть тарілку, притисніть сир банкою з водою та поставте у холодильник на 3-4 години.