Молочний пудинг

Все буде смачно

молоко – 500 мл

цукор – 250 г

ванільний цукор – 5 г

яйця – 5 шт.

лимон – 1 шт.

Із цукру і лимонного соку зваріть карамель. Прогрійте молоко, додайте цукор і ванільний цукор. Окремо збийте яйця з холодним молоком. Влийте солодке молоко в яєчну суміш, постійно збиваючи.

Розлийте карамель по креманках. Зверху налийте пудингову масу. Поставте заповнені креманки у глибоке деко, налийте у деко воду до рівня середини креманок. Запікайте десерт при 160°C протягом 1 години. Потім охолодіть протягом 40 хвилин.

Після цього опустіть кожну креманку у окріп, дістаньте і переверніть над тарілкою.