Яблучні скибочки

Все буде смачно

kalinin

куряче філе – 500 г (2 шт.)

цибуля – 1 шт.

яблуко – 1 шт.

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 3 г

паприка – 3 г

гвоздика – 5 г (15 шт.)

томатна паста – 25 г

масло – 160 г

яйця – 2 шт.

розпушувач – 5 г

борошно – 160 г

барбарис – 50 г (30 шт.) 

Подрібнені в блендері куряче філе, цибулю та яблуко. Перемішайте, посоліть і поперчіть.

Для тіста – додайте томатну пасту до суміші масла та яєць. Додавайте частинами суміш борошна, розпушувача й солі. Замісіть тісто.

Розкачайте тісто на пергаменті, присипаному борошном, на прямокутний пласт товщиною 5 мм. Уздовж тіста викладіть фарш рівномірним шаром.

Підніміть довгі краї пергаменту, покладіть тісто на начинку і з’єднайте краї тіста, добре притискаючи їх один до одного.

Присипте рулет з усіх боків паприкою і трохи покачайте по столу. Поставте в морозилку на 30 хв. Наріжте рулет кільцями товщиною 2 см. Викладіть кільця на деко, застелене пергаментом.

Кожен кружечок притисніть пальцем, надаючи йому форму яблучка. У цю виїмку вставте по одній гвоздиці. Покладіть у центр кожного «яблучка» по 2 ягоди сушеного барбарису. Випікайте в розігрітій до 180 °C духовці 20 хв.