PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Мармуровий рулет  

Все буде смачно

73073837_ceec4394fa2e

куряче філе – 500 г (2 шт.)

курячі стегенця – 500 г (3 шт.)

печериці – 200 г

червоний болгарський перець – 1 шт.

желатин – 40 г

часник – 4 зубчики

мелена паприка – 14 г

перець чорний мелений – 1 г

сіль – 10 г

орегано – 1 г

базилік – 1 г

чебрець – 1 г

масло – 50 г

олія – 40 мл

Обсмажте порізані пластинами гриби на суміші масла та олії впродовж 2 хв. Куряче філе  наріжте кубиками. Зі стегенець зніміть шкіру, зріжте м’ясо з кістки та наріжте кубиками. Додайте до м’яса порізаний соломинками болгарський перець та обсмажені гриби.

В окремій мисці змішайте желатин, чорний перець, паприку,  чебрець, орегано, базилік і розчавлений часник. Висипте суміш у миску з куркою і овочами.

Викладіть у рукав для запікання, зав’язаний з одного боку, курку з овочами та утрамбуйте ложкою. Сформуйте рулет довгастої форми. Рукав загніть під низ страви. Зав’яжіть рулет з другого боку. Випікайте в формі  за температури 180 °C 50 хв.

Залиште рулет у рукаві на 30 хв. за кімнатної температури. Розріжте рукав уздовж рулету. Перекладіть рулет на шматок пергаменту та загорніть його, як цукерку. Загорніть пергамент у харчову плівку. Поставте рулет у холодильник на 5-7 год.