PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Курячий попкорн

Все буде смачно

148466_shutterstock_36456997

куряче філе – 500 г (2 шт.)

часник – 1 зубчик

перець червоний мелений – 1 г

перець чорний мелений – 3 г

сіль – 10 г

борошно – 50 г

крохмаль – 50 г

сметана – 100 мл

олія – 350 мл

лід – 6 кубиків

горілка – 35 мл

Філе наріжте шматочками. Змішайте в мисці чорний мелений перець, сіль, червоний мелений перець та пропущений через прес часник. Обкачайте шматочки м‘яса в мисці зі спеціями. Маринуйте 15 хв.

Для  кляру – змішайте в мисці  борошно, крохмаль, чорний мелений перець, сіль, сметану, горілку та лід.

Шматочок м’яса занурте у кляр та викладіть у сотейник з розігрітою олією. Обсмажуйте впродовж 3-5 хв.