Енчіладас з куркою

Все буде смачно

enchiladas

куряче філе – 500 г (2 шт.)

лаваш тонкий – 2 шт.

сир твердий – 200 г

помідори – 2 шт.

цибуля – 1 шт.

часник — 3 зубчики

перець чилі – 1 шт.

перець червоний мелений – 1,5 г

кінза —7 гілочок

перець чорний мелений  – 1,5 г

цукор – 4 г

олія – 70 мл

сметана – 40 мл

сіль – 8 г

Порізане кубиками філе обсмажте впродовж 10 хв. Додайте червоний мелений перець і перемішайте. Зніміть філе з вогню та  додайте до нього сметану.

Для томатного соусу обсмажте впродовж 3 хв. порізану кубиками цибулю, додайте подрібнений перець чилі та розчавлений часник. Додайте нарізані кубиками помідори без шкірки. Приправте сіллю, цукром і чорним меленим перцем. Пасеруйте ще 5 хв.

Лаваш наріжте на 4 прямокутники. На один край кожного викладіть начинку, а зверху – дрібку тертого сиру та нарізаної кінзи. Скрутіть з лавашів рулетики.

На дно форми для запікання викладіть половину соусу. Викладіть рулетики швом донизу, впритул один до одного, та полийте соусом. Поставте в розігріту до 180 °C духовку на 10 хв.