Картопляний рулет

Все буде смачно

kartofelynyi_rulet

картопля – 1 кг

яйця – 1 шт.

куряче філе – 250 г

шампіньйони – 200 г

сушені білі гриби – 15 г

молоко – 250 мл

крохмаль – 150 г

ріпчаста цибуля – 100 г

вершки – 50 мл

твердий сир – 50 г

сіль – 15 г

чорний мелений перець – 3 г

вершкове масло – 50 г

олія – 35 мл 

кріп – 5 гілочок

петрушка – 5 гілочок

Відварену картоплю пропустіть через м’ясорубку. Додайте вершки, чорний мелений перець, збитий білок, крохмаль.

Картопляне тісто викладіть на пергамент та випікайте у розігрітій до 200 °C духовці протягом 10 хв.

Для начинки сушені білі гриби проваріть у молоці та змішайте із подрібненими обсмаженими шампіньйонами. Обсмажте також порізану кубиками цибулю разом із курячим філе та змішайте із грибами.

На готовий картопляний корж викладіть начинку, натертий сир та зелень. Згорніть рулет та випікайте ще 10 хвилин за температури 200°C.