Картопляні цукерки

Все буде смачно

kartoshka002_resize_000

картопля – 500 г

вершкове масло – 50 г

цукрова пудра – 180 г

ванільний цукор – 10 г

чорний шоколад (70%)– 250 г

волоські горіхи – 100 г

лимон – 1 шт.

Три великі білі картоплини почистіть, розріжте вздовж на чотири скибки та відваріть. Додайте до картоплі вершкове масло, помніть її на пюре.

Перетріть пюре через сито. Частинами додайте просіяну  цукрову пудру. Також додайте до картопляної маси ванільний цукор та цедру лимону.

На паровій бані розтопіть шоколад. Половину шоколаду перелийте до картопляної маси. Подрібніть волоські горіхи.

Сформуйте з картопляно-шоколадної  маси круглі цукерки. Обкачайте їх у шоколаді, посипте подрібненими горіхами.