Картопляні персики

Все буде смачно

persiki_kartofel

картопля – 1 кг

яйця – 3 шт.

яловичина – 200 г

ріпчаста цибуля – 100 г

борошно – 180 г

батон – 100 г

твердий сир – 100 г

сіль – 10 г

паприка – 5 г

куркума – 8 г

чорний мелений перець – 3 г

олія – 260 мл

Відварену у «мундирі» картоплю пропустіть через м’ясорубку.  Додайте яйця, сіль, борошно, замісіть тісто. Розділіть його на 2 частини: в одну додайте куркуму, в іншу паприку.

Яловичину порубайте на фарш. Додайте сіль, перець та дрібно порізану цибулю. Вимісіть фарш руками та відбийте. Скатайте з нього маленькі кульки та обсмажте у напівфритюрі.

Із черствого батону зріжте скоринку, подрібніть його. Приправте куркумою. Підсушіть крихту у духовці.

З тіста одного кольору сформуйте паляничку, покладіть на неї м’ясну кульку та обліпіть її до половини тістом. З іншого боку – обліпіть тістом іншого кольору. З одного боку краї зліпіть та розрівняйте стик. З іншого – просто з’єднайте тісто.

Сформовані персики змастіть збитим білком та присипте сухарями. Між стиками вставте палички гвоздики. Випікайте у розігрітій до 200 °C духовці протягом 10 хв.