Картопляна ковбаса

Все буде смачно

kartofelnaya-kolbasa

картопля – 1 кг

ріпчаста цибуля – 200 г

сало – 200 г

сіль – 15 г

сода – 5 г

оцет – 10 мл

чорний мелений перець – 3 г

коріандр – 6 г

мелений мускатний горіх – 6 г

лавровий лист – 3 шт.

олія – 20 мл

свиняча оболонка (кишки) – 1 м

коньяк – 50 мл

Свинячу оболонку промийте, почистіть від слизу та замочіть у воді із сіллю, оцтом, содою, чорним меленим перцем, лавровим листом, коріандром та мускатним горіхом. Маринуйте годину.

Обсмажте сало до шкварочок та подрібніть їх у блендері. На витопленому з сала жирі обсмажте цибулю.

Натріть картоплю на дрібну терку разом із цибулею, посоліть, відіжміть трохи соку та змішайте її із перетертими шкварками та обсмаженою цибулею, коріандром, мускатним горіхом.

Начиніть свинячу оболонку фаршем, формуючи ковбаски за допомогою кулінарної нитки. Наколіть їх булавкою та запікайте на решітці у духовці протягом 15 хвилин за температури 180 °C.