Картопля по-македонськи

Все буде смачно

56989b08ca_340crop

картопля – 1 кг

яйця – 2 шт.

кмин – 8 г

паприка мелена – 8 г

чорний мелений перець – 8 г

сухий мелений часник – 3 г

сіль – 10 г

олія – 70 мл

вершкове масло – 10 г

Картоплю наріжте уздовж тонкими скибочками та обсмажте на розжареній сковороді до скоринки.

Білки збийте до стійкої піни, додайте сіль, кмин, паприку, чорний мелений перець, сухий мелений часник. Обсмажену картоплю викладіть до пряних білків та перемішайте.

Викладіть скибочки у білках на змащене вершковим маслом деко на невеликій відстані одна від одної. Запікайте протягом 30 хв. за температури 180 °C.