PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Пиріг з фаршированими яблуками і суфле

Все буде смачно

IMG_2088

яблука – 6 шт.

борошно – 480 г

цукор – 200 г

вершкове масло – 120 г

яйця – 6 шт.

молоко (2,5%) – 150 мл

розпушувач – 5 г

ванільний цукор – 12 г

сіль – 5 г

сир (9%) – 700 г

родзинки – 100 г

курага – 100 г

мигдаль – 100 г

фундук – 100 г

кеш’ю – 100 г

волоські горіхи – 100 г

ром – 100 мл

лимон – 1 шт.

Частину мигдалю подрібніть на борошно. До пшеничного борошна додайте розпушувач, сіль і борошно з мигдалю. Перемішайте.

Яйця збийте з цукром і ванільним цукром. Додайте молоко та вершкове масло. Частинами всипте борошняну суміш і замісіть м’яке еластичне тісто. Оберніть його плівкою і залишіть на 30 хвилин за кімнатної температури.

Курагу подрібніть, змішайте з родзинками, залийте ромом. Сир збийте з цукром і яйцями до пишності. Горіхи подрібніть на крупну крихту. Злийте з сухофруктів ром і додайте горіхи.

Яблука очистіть від шкірки, виріжте серцевину, наповніть сумішшю сухофруктів і горіхів. Збризніть лимонним соком. Тісто розкачайте в пласт, перекладіть у змащену маслом форму з пергаментом. Зайві краї обріжте качалкою.

Викладіть фаршировані яблука. Додайте в кожне яблуко по 1 ч.л. рому. Залийте їх сирною масою. Випікайте в розігрітій до 180°C духовці впродовж 1 години.