П’яні яблука

Все буде смачно

thq4ZakNTAU

яблука – 6 шт.

стегно індички – 400 г

цибуля – 1 шт.

сухий чебрець – 3 г

журавлина – 200 г

червоне сухе вино – 300 мл

олія – 20 мл

вершкове масло – 15 г

лимон – 1 шт.

кориця – 2 г

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 3 г

цукор – 25 г

Приготуйте соус: журавлину подрібніть блендером на пюре і перетріть через сито. Залийте вином, додайте лимонну цедру, цукор і корицю. Доведіть до кипіння.

З яблук виріжте серцевину, щоб надати форму діжечки. Зчистіть шкірку. Подрібніть цибулю і обсмажте на суміші вершкового масла та олії до прозорості.

М’ясо індички перекрутіть через м’ясорубку разом з серцевинками яблук. Змішайте фарш з цибулею. Додайте сіль, перець і чебрець.

Яблучні заготовки наповніть фаршем. Викладіть в каструлю з соусом і тушкуйте 30 хвилин на середньому вогні.