Яблука з лимонним мусом 

Все буде смачно

yabloki-s-limonnym-musom_mg_3732 (1)

яблука – 3 шт.

цукор – 120 г

лимони – 2 шт.

яйця – 4 шт.

желатин – 15 г

м’ята – 1 гілочка

Вичавте з лимонів сік, додайте воду, цукор та лимонну цедру, закип‘ятіть.

Очищені від серцевини яблука наріжте кільцями. Викладіть їх у лимонний сироп, проваріть 2 хвилини, потім викладіть на тарілку.

Із сиропу дістаньте цедру, злегка остудіть і додайте набряклий у воді желатин. Збийте білки, введіть у них тонкою цівкою сироп з желатином. Продовжуйте збивати до стійкої пишної маси.

Витисніть лимонний мус на кільця яблук у такому порядку, щоб яблука знову набули початкової форми. Охолодіть їх впродовж 30 хвилин, прикрасьте м’ятою.