Яблучний суп

Все буде смачно

yablochnyj-sup

яблука – 3 шт.

вершкове масло – 60 г

сіль – 3 г

цукор – 100 г

кориця – 10 г

молоко (2,5%) – 100 мл

вершки (10%) – 100 мл

лимонний сік – 20 мл

Яблука почистіть та поріжте кубиками. Окремо відкладіть 2 яблучних слайси.

Розтопіть вершкове масло, додайте цукор, зваріть сироп. Потім викладіть яблука, проваріть в сиропі до золотавості. Додайте лимонний сік, корицю, молоко та вершки. Доведіть до кипіння, зніміть з вогню.

Збийте масу до стану пюре. Окремо обсмажте на сковороді з вершковим маслом яблучні слайси з корицею. При подачі прикрасьте суп слайсами підсмажених яблук.