PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Яблучний суп

Все буде смачно

yablochnyj-sup

яблука – 3 шт.

вершкове масло – 60 г

сіль – 3 г

цукор – 100 г

кориця – 10 г

молоко (2,5%) – 100 мл

вершки (10%) – 100 мл

лимонний сік – 20 мл

Яблука почистіть та поріжте кубиками. Окремо відкладіть 2 яблучних слайси.

Розтопіть вершкове масло, додайте цукор, зваріть сироп. Потім викладіть яблука, проваріть в сиропі до золотавості. Додайте лимонний сік, корицю, молоко та вершки. Доведіть до кипіння, зніміть з вогню.

Збийте масу до стану пюре. Окремо обсмажте на сковороді з вершковим маслом яблучні слайси з корицею. При подачі прикрасьте суп слайсами підсмажених яблук.