Фаршировані капустяні мішечки від Ігоря Місевича

Все буде смачно

DSC096691

капуста – 600 г

куряча грудка – 300 г

шампіньйони – 200 г

ріпчаста цибуля – 1 шт.

помідори – 2 шт.

перець болгарський – 200 г

часник – 2 зубчики

яйця – 3 шт.

сіль – 15 г

чорний мелений перець – 8 г

панірувальні сухарі – 200 г

борошно – 100 г

олія – 250 мл

зелена цибуля – 10 пер

Поріжте курячу грудку невеликими кубиками. Також подрібніть цибулю, шампіньйони, помідори та болгарський перець.

На розігрітій з олією сковороді обсмажте м‘ясо, гриби та овочі. Додайте сіль та чорний мелений перець.

Зніміть у капусти верхні листочки, зріжте грубі прожилки, покладіть у окріп для пом‘якшення. Також витримайте у окропі зелену цибулю.

Викладіть начинку на капустяні листочки, зав‘яжіть мішечки перами зеленої цибулі.

Збийте у мисці яйця з сіллю та меленим перцем. Підготуйте також борошно та панірувальні сухарі.

Занурте мішечки у борошно, потім у збите яйце, далі у панірувальні сухарі, потім знову у яйце і ще раз у сухарі. Обсмажте у розігрітій олії.