Фарширована капуста від Ігоря Місевича

Все буде смачно

f5af7feccf63a71efbc1b2aa77f3d7bb

капуста –  600 г

свинина – 300 г

яловичина – 300 г 

цибуля – 1 шт.

часник – 2 зубчики

яйця – 2 шт.

олія – 35 мл

панірувальні сухарі – 50 г

петрушка – 5 гілочок

сіль – 5 г

перець – 2 г

сметана 20% – 20-30 мл

Відваріть капустину та остудіть. М‘ясо поріжте на шматки і пропустіть через м‘ясорубку. Цибулю наріжте невеликими кубиками і обсмажте на пательні. Дрібно поріжте часник і додайте до цибулі.

Викладіть на пательню м‘ясний фарш і обсмажте з часником і цибулею протягом 15 хвилин. Додайте сіль, перець, сметану та порізану петрушку.

Відігніть капустяні листочки від центру назовні. Начиніть кожен проміжок між листям фаршем, починаючи з серединки. Знову загорніть листочки, формуючи капустину.

Збийте в окремій мисці яйця. Змастіть капусту яйцем і посипте панірувальними сухарями. Загорніть капусту у фольгу і запікайте у розігрітій до 180°C духовці протягом 30 хвилин.

Потім дістаньте капусту, розгорніть фольгу. Ще раз змастіть її збитим яйцем, посипте сухарями і запікайте протягом 10 хвилин при температурі 200°C.