Бігус від Ігоря Місевича

Все буде смачно

Bigus-620x350

квашена капуста – 400 г

капуста білокачанна – 500 г

свинячі реберця – 500 г

морква – 1 шт.

ріпчаста цибуля – 1 шт.

зелена цибуля – 5 пер

сіль – 10 г

лаврове листя – 2 шт.

чорний мелений перець  – 2 г

петрушка – 5 гілочок

чорнослив – 200 г

Нашаткуйте свіжу капусту. Почистіть і поріжте чвертькільцями цибулю. Натріть на крупній терці моркву.

Свинячі реберця поріжте на шматки і обсмажте. Додайте цибулю. Коли вона стане прозорою, додайте моркву. А через 3 хвилини покладіть до пательні однакову кількість свіжої та квашеної капусти. Тушкуйте на невеликому вогні.

Через 10 хвилин додайте до бігусу сіль, перець, лавровий лист та чорнослив. Тушкуйте ще годину. Подавайте на стіл, посипавши зеленою цибулею та петрушкою.