Трубочки з капусти від Ігоря Місевича

Все буде смачно

b4b68571

капуста – 500 г

для льєзону:

яйця – 2 шт.

молоко – 100 мл

борошно – 160 г

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 2,5 г

олія – 120 мл

вершкове масло – 50 г

для начинки:

яйця – 5 шт.

кріп – 3 гілочки

петрушка – 3 гілочки

гірчиця – 20 мл

сметана 15% – 25 мл

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 1 г

Відваріть капусту і розділіть її на окремі листочки. Зріжте грубі прожилки та відбийте листя кухонним молотком. В окремій мисці приготуйте льєзон: збийте яйця з молоком.

Змішайте порізані кубиками відварені яйця, зелень, сіль, перець, сметану та гірчицю. Загорніть начинку у відварені та відбиті капустяні листочки.

Трубочки обкачайте в борошні, потім – у льєзоні та ще раз у борошні.

Обсмажуйте на пательні по 2-3 хвилини з кожного боку.