Пхалі з капусти від Мікаеля Арояна

Все буде смачно

TVWV9F1YVg

капуста – 1,5 кг

волоські горіхи – 300 г

кінза – 10 гілочок

часник – 3 зубчики

цибуля – 1 шт.

коріандр – 3 г

хмелі-сунелi – 3 г

сіль – 20 г

чорний  мелений перець – 2 г

оцет  (6%) – 20 мл

гранат – 1 шт.                                      

Капусту відваріть в киплячій підсоленій воді впродовж 10 хвилин. Перекрутіть  разом з цибулею через м’ясорубку.

Відіжміть масу через марлю. Змішайте з подрібненими горіхами і кінзою. Додайте сіль, чорний мелений перець, коріандр і хмелі-сунелі.

Із капустяної маси скачайте кульки діаметром 5-7 см. У центр вкладіть по декілька зерен гранату.