PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Цукерки з гречки від Лізи Глинської

Все буде смачно

58047_0 

гречана крупа – 50 г

білий шоколад – 150 г

вершкове масло – 20 г

вершки (30%) – 50 мл

цукор – 25 г

сіль – 3 г

Гречку промийте, відваріть у воді з сіллю та цукром впродовж 10 хвилин. Потім викладіть на деко та підсушіть у духовці за температури 50 °C впродовж 40 хвилин. Після цього обсмажте її на вершковому маслі 2 хвилини.

Розтопіть на паровій бані білий шоколад.  Додайте вершки. Охолоджену підсмажену гречку з‘єднайте із шоколадом. Ретельно перемішайте.

Викладіть шоколадно-гречану масу у форми для цукерок. Поставте цукерки у холодильник на 2 години.