Крупеник від Самвела Адамяна

Все буде смачно

0255c4a8ad64005772d072728c329beb

гречка – 300 г

сир (15%) – 300 г

молоко (2,5%) – 750 мл

яйця – 2 шт.

вершкове масло – 60 г

цукор – 75 г

сіль – 3 г

ванільний цукор – 4 г

Відваріть гречку в молоці з цукром та сіллю впродовж 15 хвилин. Сир подрібніть у блендері. Яйця збийте з цукром, додайте ванільний цукор. Змішайте гречку, сир і збиті яйця.

Форму застеліть пергаментом і змастіть маслом. Вилийте гречану масу, розкладіть зверху шматочки масла. Випікайте крупеник у розігрітій до 200°C духовці впродовж 30 хвилин.