PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Гречане печиво від Самвела Адамяна

Все буде смачно

-L-WrPf3a

гречка – 200 г

вершкове масло – 150 г

пшеничне борошно – 120 г

цукор – 100 г

чорний шоколад 70% – 100 г

яйце – 1 шт.

розпушувач – 5 г

кориця мелена – 5 г

Для приготування гречаного печива гречку подрібніть у кавомолці на борошно. Змішайте його з пшеничним борошном. Додайте розпушувач.

Яйце збийте з цукром, влийте розтоплене масло. Перемішайте, додайте корицю і поступово підмісіть суміш борошна. Подрібніть шоколад, викладіть в тісто. Скатайте з тіста кульки, злегка притисніть їх пальцями.

Деко застеліть пергаментом і змастіть маслом. Викладіть заготовки. Випікайте в розігрітій до 180 °C духовці впродовж 15 хвилин.