Томатне желе від Йоші Фудзівари

Все буде смачно

 16735_1-575x380

Інгредієнти:

червоні помідори – 130 г

рожеві помідори – 130 г

жовті помідори – 130 г

курячі кістки – 500 г

перець чилі – 10 г

желатин – 10 г

червоне сухе вино – 50 мл

чорний мелений перець – 2 г

сіль – 5 г

Приготування:

У сотейнику змішайте відварений на курячих кістках бульйон, скибочки помідорів без шкірки, слайси перцю чилі, червоне сухе вино, сіль, чорний мелений перець. Доведіть суміш до кипіння, остудіть 5 хвилин.

Розчиніть желатин у теплій воді та додайте його до теплого бульйону з помідорами.  У красиві келихи викладіть скибочки помідорів, залийте їх рідиною із желатином та залиште у холодильнику до застигання.