Помідори по-вірменськи від Мікаєля Арояна

Все буде смачно

35_main

Інгредієнти:

помідори – 1,5 кг

перець чилі – 1 шт.

лавровий лист – 1 шт.

сіль – 110 г

базилік – 5 гілочок

петрушка – 10 гілочок

кінза – 10 гілочок

часник –  7 зубчиків

капуста – 1 лист

Приготування:

У воду додайте сіль, лавровий лист і доведіть до кипіння. Потім трохи остудіть розсіл.

Подрібніть перець чилі та часник. Базилік, кінзу і петрушку загорніть в капустяний лист і дрібно наріжте. Змішайте зелень з часником і перцем.

Помідори розріжте навхрест, не дорізаючи до місця кріплення плодоніжки 1 см. Нафаршируйте начинкою із зелені. Залийте помідори розсолом і поставте під прес. Залиште настоюватися на 3-4 дні.