Сирний торт від Алли Ковальчук

Все буде смачно

1421232710_tvorozhnyy-tort_10

Інгредієнти: 

сир 15% – 800 г

борошно – 450 г

яйця – 4 шт.

цукор – 475 г

сода – 6 г

кукурудзяний крохмаль – 12 г

молоко 2,5% – 1100 мл

вершкове масло – 300 г

ванільний цукор – 8 г

цукрова пудра – 75 г

лимон – 1 шт. (сік 15 мл)

сметана 25% – 300 мл

желатин – 15 г

ягоди і фрукти для декору

Приготування:

Перетріть сир, додайте цукор, збийте блендером. Додайте жовтки та погашену соду. Залишіть на 15 хвилин. Потім всипте борошно, вимісіть тісто.

Розкачайте 10 коржів, випікайте їх по черзі впродовж 5-7 хвилин за температури 180°C. Готові коржі підрівняйте за допомогою круглої форми: обріжте зайве тісто.

Приготуйте заварний крем. Змішайте білки з цукром та борошном, додайте ванільний цукор та крохмаль. Збийте. Підігрійте молоко, додайте до білків, потім додайте збите масло.

Приготуйте сметанно-сирний крем. Перетріть сир, додайте сметану, цукор та ванільний цукор. Збийте міксером.

Перекладіть коржі заварним та сметанно-сирним кремом, чергуючи їх. Прикрасьте верхівку ягодами та фруктами.