Грибний рулет від Алли Ковальчук

Все буде смачно

rulet_iz_indeiki_s_gribami_i_sirom-248561

Інгредієнти: 

шампіньйони – 300 г

яйця – 6 шт.

сметана – 100 г

борошно – 240 г

кріп – 5 гілочок

петрушка – 5 гілочок

куряче філе – 200 г

цибуля – 1 шт.

сир – 150 г

сіль – 10 г

перець – 5 г

олія – 40 мл

паприка – 1/3 ч. л.

каррі – 1/3 ч. л. 

Приготування: 

Обсмажте нарізані слайсами гриби до рум’яності.

Для тіста збийте міксером на піну яйця, сіль і цукор. Додайте борошно і вимішайте тісто знизу вгору.

Викладіть обсмажені гриби в шаховому порядку на деко, застелене пергаментом. Між грибами викладіть зелень, а зверху вилийте тісто. Поставте деко в духовку за темпераутри 180°C на 8-10 хвилин.

Порізані кубиками гриби смажте на сухій сковороді впродовж 3 хвинин, а цибулю – на олії впродовж 5 хвилин. Додайте до цибулі нарізане кубиками куряче філе та смажте ще впродовж 5 хвилин. Посоліть, поперчіть, додайте карі, паприку, смажені гриби, сметану і тушкуйте ще 3 хвилини.

Готовий корж скрутіть у рулет разом з пергаментом. Покладіть на шов і залиште остигати на 3 хвилини.

Додайте до начинки тертий сир.

Розгорніть корж, змастіть його сметаною, викладіть начинку рівним шаром і знову скрутіть рулет, знімаючи пергамент. Остуджуйте впродовж 30 хвилин.