Гриби в тісті від Алли Ковальчук

Все буде смачно

IMG_1124

Інгредієнти: 

шампіньйони – 10 шт.

сулугуні – 150 г

кріп – 5 гілочок

петрушка – 5 гілочок

часник – 1 зубчик

борошно – 500 г

вода – 250 мл

цукор – 5 г

сіль – 15 г

олія – 300 мл

чорний мелений перець – 5 г

Приготування: 

Викладіть грибні шапки на деко, вистелене пергаментом, присипте сіллю і поставте в духовку на 10 хвилин за температури 180°C.

Замісіть тісто, змішавши борошно, окріп, цукор і сіль. Накрийте його рушником і залиште за кімнатної температури на 10 хвилин.

Для начинки змішайте дрібно натертий сулугуні, розчавлений часник, порізані кріп і петрушку та перець. Нафаршируйте шапки грибів начинкою.

Тісто розділіть надвоє. Розкачайте кожен шматок на пласт товщиною 2 мм та виріжте з нього 20 кружечків. На кружечок покладіть шапочку та накрийте другим кружечком. Сформуйте бомбочку.

Грибні «бомбочки» смажте по 2-3 хвилин з кожного боку в розпеченій олії.