Гриби в шоколаді від від Лізи Глинської

Все буде смачно

3489779

Інгредієнти: 

печериці – 15 шт.

цукор – 75 г

ром – 60 мл

вершкове масло – 20 г

чорний шоколад – 100 г

цукрова присипка – 30 г

яблуко – 1 шт. 

Приготування: 

Печериці промийте. Засипте цукром та залийте чорним ромом. Перемішайте. Залишіть маринуватися на 2 години.

Розтопіть чорний шоколад на паровій бані. Додайте у шоколад вершкове масло.

Підготуйте підставку для цукерок. Для цього розріжте яблуко навпіл та покладіть розрізом вниз. Кожен грибочок насадіть на дерев‘яну шпажку та занурте в розтоплений шоколад. Шпажки з грибочками встроміть у яблуко. Притрусіть цукерки цукровою присипкою та поставте у холодильник на 15 хвилин.