Грибні котлети від Алли Ковальчук

Все буде смачно

photo_24958

Інгредієнти: 

шампіньйони – 500 г

батон – 150 г

молоко – 250 мл

олія – 80 мл

яйця – 2 шт.

цибуля – 2 шт.

сіль – 5 г

перець – 5 г

панірувальні сухарі – 200 г

манка – 20 г

Приготування:

Обсмажте цибулю впродовж 4 хвилин. Обсмажте впродовж 10 хвилин гриби, порізані четвертинками. Пропустіть через м’ясорубку гриби, цибулю і замочену в молоці м’якоть батона. До маси додайте яйця, манку, сіль і перець. Сформовані на дошці з панірувальними сухарями котлети смажте по 3 хвилини з кожного боку.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля