PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Грибний паштет від Алли Ковальчук

Все буде смачно

0_771056_cb699e5c_orig

Інгредієнти: 

шампіньйони – 300 г

баклажани – 300 г

олія – 20 мл

масло – 20 г

часник – 5 зубчиків

паприка – 10 г

кріп – 3 гілочки

петрушка – 3 гілочки

цибуля – 1 шт.

соєвий соус – 20 мл

сіль – 10 г

перець – 5 г 

Приготування: 

Розрізаний вздовж та загорнений у фольгу баклажан з 5 зубчиками часнику запікайте духовці за температури 220°C упродовж 20 хвилин.

Обсмажте до прозорості цибулину, додайте до неї порізані гриби й смажте ще 5-10 хвилин. Подрібніть у блендері м’якоть запеченого баклажана, запечений часник, соєвий соус, кріп, петрушку та гриби з цибулею.

Додайте до маси масло, перець і паприку та перемішайте.