Фаршировані грибні шапки від Алли Ковальчук

Все буде смачно

shamp-s-syrom

Інгредієнти: 

шампіньйони (великі) – 10 шт.

вершкове масло – 100 г

яйця – 2 шт.

сир твердий – 40 г

бекон – 100 г

сметана – 1 ст. л.

сіль – 5 г

перець – 5 г

часник – 1 зубчик

олія – 20 мл

Приготування: 

У 10 великих грибах відокремте шапки від ніжок. З шапок видаліть перетинки, а ніжки дрібно порубайте. Ніжки та перетинки обсмажте, додайте вичавлений часник, сметану, розмішайте і тушкуйте 2 хвилини.

Посоліть, поперчіть, перемішайте та зніміть з вогню.

Викладіть в шапку гриба начинку, яйце, присипте тертим сиром, загорніть у слайс бекону і закріпіть зубочисткою. Випікайте шапочки на деку 20 хвилин за температури 160°C.