Алла Ковальчук навчить готувати 10 кращих страв із шампіньйонів

Все буде смачно

Ви часто купуєте цей продукт у будні та обов’язково – на свята. Ви шаленієте від їхнього запаморочливого аромату, неповторної структури та ніжного смаку. З ними практично немає мороки. Їх можна смажити, маринувати та навіть їсти у сирому вигляді. Вже здогадалися? Так! Продукт цього тижня у шоу «Все буде смачно!» – шампіньйони. Безпечні й доступні гриби, які так і просяться на ваш стіл.

Без названияПісля цих вихідних ви будете вражати родину неймовірними стравами із ваших улюблених шампіньйонів. Відомий експерт зі збору та приготування грибів Аллочка Ковальчук спеціально для вас склала рейтинг з 10 надзвичайних грибних страв. Від найпростіших та найшвидших у приготуванні до найбільш вишуканих, що стануть гордістю вашого святкового столу.

Дізнайтеся, як приготувати шампіньйони десятьма різними способами, 27 та 28 серпня – у суботу та неділю – о 9 ранку в шоу «Все буде смачно!» на СТБ.