Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна

Все буде смачно

Метр східної кухні Мікаель Ароян розповів, як приготувати шашлик з баранини в маринаді з лука і вина.

Інгредієнти:

Молода баранина (окіст) – 1 кг

Цибуля0,5 кг

Чорний мелений перець

Сухе червоне вино150 мл

Сіль1 ч. л.

_end

Спосіб приготування:

Очистіть баранину від сухожиль і плівок, наріжте шматочками 3×3 см. Цибулю наріжте соломкою, посоліть, помніть пальцями, щоб вона пустила сік. М’ясо поперчіть.

Змішайте цибулю і м’ясо, додайте вино. Перемішайте, залиште маринуватися на 30-60 хв, накривши посуд плівкою з отворами.

Далі нанизуйте шматочки м’яса на шампури, підсмажуйте над розпеченим вугіллям протягом 15 хв.

У процесі приготування перевертайте шампури і поливайте шашлик маринадом, розведеним водою в пропорціях 1:1.