PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Аджика від Мікаеля Арояна

Все буде смачно

Щоб шашлик з баранини за рецептом Мікаеля Арояна був по-справжньому смачним, його слід приправляти гострою аджикою.

Інгредієнти:

чилі150 г

болгарський перець300 г

часник250 г

сіль2 ч. л.

коріандр1 ч. л.

хмелісунелі1 ч. л.

Adzhika-foto

Спосіб приготування:

Солодкий перець очистіть від плодоніжок і насіння. Перець чилі замочіть в холодній воді на 30-60 хвилин.

Висушіть, наріжте перець шматочками. Разом з очищеним часником, приправами і сіллю перетріть в блендері або м’ясорубці до однорідної, пастоподібної маси.

Покладіть в чисту суху тару, закрийте кришкою, зберігайте в холодильнику.